For a beautiful life!

STALENKAMER

Een ruimte die inspireert, je op andere gedachtes brengt én je op creatieve manier naar je eigen woning laat kijken; een atelier waar altijd iets gebeurt en verandert, continu in beweging is en jou als bezoeker activeert. Zo zien we de woonwinkel; als groot atelier waar je als bezoeker wordt ondergedompeld in de kleurrijke wereld van het interieur.

Geen ‘showroom’ waar alles perfect gestyled is, alles klopt en past. We wisselen veel en onze etalages prikkelen elke voorbijganger. Van heel basic tot extreem & extravagant; bij ons vind je het allemaal! Het jonge team van experts legt de lat hoog en is altijd op zoek naar nieuwe merken en bijzondere items om een exclusieve collectie voor de woonwinkel samen te stellen.

Bekijk al onze merken en maak een afspraak in de stalenkamer. We leggen een selectie voor je klaar en plannen graag tijd voor je in om samen de boeken door te nemen. In de stalenkamer kan je behang, stoffen, vloerkleden, lampenkappen en verf uitzoeken & bestellen. Met ruim 300 stofcollecties en meer dan 200 behangboeken is de stalenkamer een snoepwinkel voor elke interieurliefhebber!

Loop eens binnen en laat je inspireren!

Naast StoryTiles, Lammers & Lammers, Studio Mippe, en de verfcollectie van Little Greene vind je in de woonwinkel een grote collectie kussens en lampen: de EB.Favourites Collectie. Wil je stoffen bekijken of behang uitzoeken? Maak dan een afspraak in de stalenkamer!