For a beautiful life!

STUDIO

In de “oude woonkamer” achterin de winkel op de Breestraat te Leiden, vind je de stalenkamer. Hier hebben wij de ruimte om opdrachtgevers te ontvangen, ontwerpen te visualiseren en te presenteren. In de studio werken onze experts samen om de juiste combinaties samen te stellen en ontwerpen te realiseren.

In de wondere wereld vol technische mogelijkheden, AI en prefab plannen, zoomen wij liever in op de mens, levensstijl en woondromen. Wanneer je in de verschillende bladen naar inspirerende woonreportages kijkt, lijken alle persoonlijke en huiselijke elementen te zijn verdwenen. De bewoners hebben blijkbaar geen was, snuisterijen, sleutels, tassen, en post. Hun kinderen en huisdieren zijn ’s werelds meest opgeruimde huisgenoten en niemand struikelt over speelgoed en hondenriemen.

Kortom: het leven, persoonlijke elementen en maatwerk. Elke bewoner is anders, dus elk ontwerp is anders! Elk traject begint daarom met een kennismakingsgesprek waarna je een offerte krijgt; wat gaan we doen, wat is de planning en wat zijn de kosten.

Plannen worden gevisualiseerd door middel van plattegronden, detailtekeningen, stalen en moodboards. De afgelopen 14 jaar hebben we vele plannen gevisualiseerd én gerealiseerd. Meerdere keren mochten we mee verhuizen en opnieuw het plan van eisen omzetten tot ontwerpen en interieurs.

Naast het visualiseren van de mogelijkheden, het ontwerp, zorgen onze projectmanagers voor een soepel verloop van de verbouwing en realisatie van de plannen. We plaatsen de bestellingen, leveren bestellingen uit en begeleiden de uitvoerende partijen. Het totale traject dus. Met ons bouw- en realisatieteam kunnen we alle klussen aan!

Onze opdrachtgevers in een notendop: Je houdt van mooie spullen, kwaliteit en interieur. Je weet wat je mooi/lelijk vindt, maar niet hoe je dit tot een samenhangend geheel moet krijgen. Je zoekt een gespecialiseerde partij om mee te sparren en je te ontzorgen. Je wilt een huis om in te leven, niet puur voor het plaatje. Praktisch, functioneel en makkelijk schoon te houden. Je bent bereid een investering te maken om het overzicht en mogelijkheden inzichtelijk te krijgen.